Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (7.25 secunde)
Cartile au la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, fac referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago - si sunt girate de profesionisti in acest domeniu, recunoscuti atat in tara, cat si in Europa.
Senatorul Mircea Geoana a anuntat luni, la Dabuleni, intentia de a lansa o noua constructie politica care sa se constituie in "adevarata opozitie" la actuala putere si care sa atraga "oamenii curati" din randul politicienilor, dar si profesionisti.
Cu siguranta sunt in serviciile secrete si profesionisti care isi iubesc mai intai de toate meseria si tara, chiar daca "...nu mai exista societate.
Grosolania de a-l expedia pe unul dintre putinii profesionisti care chiar stiau despre ce vorbesc in Guvernul Romaniei la statutul de simplu "personaj", dubios si pus pe capatuiala?
Ghici, ghicitoarea mea!", fiind vorba de alungarea de la locul sau a unuia dintre rarii profesionisti onesti din aparatul de stat romanesc, iubitorii de Basescu au icnit de extaz.
Demararea imediata a unor discutii intre partidele parlamentare pentru inlocuirea actualului Guvern cu unul format din tehnocrati, profesionisti neangajati politic, care sa aiba ca mandat pregatirea alegerilor si gestionarea masurilor economice necesare, si care sa fie sustinut de toate partidele parlamentare.
alegerile anticipate si formarea unui nou guvern de profesionisti! PDL respinge ideea alegerilor anticipate, fluturand steagul stabilitatii politice. In realitate PDL se agata de putere cu orice pret.
Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu a anuntat miercuri, la Parlament, lista cu noii membri ai Cabinetului, una de "profesionisti exceptionali", asa cum le-a facut caracterizarea seful SIE.
Buni profesionisti, tineri educati, activisti din toate domeniile (mediu, educatie, sanatate, cultura), profesori si academicieni - tot mai multi gasesc in PSD un partener de dialog si o structura tot mai deschisa sa ii asculte si sa colaboreze cu ei", a detaliat presedintele PSD.
Politia Romana este o institutie respectabila, in care activeaza foarte multi profesionisti de inalta calitate si a carei credibilitate trebuie protejata", a apreciat liderul USL.
O putea face din timp, decizie de natura sa garanteze participarea in continuare a UDMR la guvernare (domnii Borbely si Korodi nu sunt mai putin profesionisti decat domnul Leonard Orban).
Guvernul Ponta nu a facut nimic care sa afecteze increderea "pietelor" are un acord solid cu FMI, pe care il continua, a inceput sa puna ordine in cheltuieli, nu a luat masuri aiuritoare, a numit in posturile sensibile profesionisti.
Nu cred ca Prigoana a acceptat prea multi profesionisti langa el", a declarat deputatul PSD. Pariurile castigatoare pe care le-ar pune Hrebenciuc sunt:
Cum era firesc, pentru a ma lamuri de ce sunt urmarit, atat eu, cat si candidatii USL la presedintia consiliului judetean si, respectiv, pentru Primaria Municipiului Targoviste, am facut apel la profesionisti neobiedienti politic, care mi-au devoalat o parte din schema pedelista de fraudare a alegerilor locale.
Capul rautatilor Desi neoficial, garda personala a presedintelui va fi intarita zilele acestea cu profesionisti din cadrul altor sectiuni din SPP.
Potrivit CSM, analiza Plenului a vizat, in special, interventiile, in calitate de autoritati publice, ale unor institutuii ale statului, interventiile publice ale unor asociatii profesionale si a reprezentantilor acestora, persoane politice, profesionisti ai justitiei si formatori de opinie ce au generat atitudini de sfidare si decredibilizare a justitiei, ca putere a statului.
Politica are nevoie de profesionisti, pe care sa si-i recruteze dintre cei dispusi sa accepte constrangerile si neplacerile meseriei de politician.
‘Eu cred ca declaratiile politicienilor romani in acest moment arata ca UDMR este considerat un partener serios, din toate partile, un partener de incredere, cu profesionisti, un partener cu care poti sa construiesti proiecte pentru viitorul Romaniei‘, a spus Kelemen Hunor, adaugand ca ‘orice formatiune politica doreste sa ajunga la guvernare‘, implicit cea pe care o conduce.
Lumea vrea politicieni responsabili, care sa aiba proiecte serioase pentru tara, vrea politicieni care sa actioneze in baza unor programe elaborate de profesionisti si mai ales vrea in fruntea Guvernului oameni de capacitate, care si-au demonstrat de-a lungul timpului valoarea si capacitatea de a conduce ministere, agentii si alte structuri guvernamentale", a mai spus Ludovic Orban.
Ma refer nu la cei platiti sa comenteze fenomenul politic, oameni care, de regula, sunt profesionisti ai cuvantului scris si vorbit, ci la acei comentatori din interior, angajati politic, deci care functioneaza in interiorul partidelor sau prin diverse incaperi importante ale statului.
google-analytics.com